Predporočna fotografija

“Kaj sploh je predporočna fotografija in kdo se odloča zanjo?”

Predporočno fotografiranje je zelo preprosto rečeno portretno fotografiranje bodočega ženina in neveste. Nekateri pari se za predporočno fotografiranje odločijo, ker fotografije uporabijo za poročna vabila, za veliko večino pa je to preprosto priložnost, da profesionalni fotograf v objektiv ujame začetek vajine skupne poti še pred poročnim dnem.

Prvi korak pri predporočni fotografiji je izbira lokacije fotografiranja. Za razliko od poročnega dne, kjer nas ponavadi priganja čas in imamo izbiro lokacije fotografiranja precej omejeno, je predporočna fotografija priložnost, da v miru in na lokaciji po lastni izbiri izvedemo “photoshooting”. Ponavadi za lokacijo izberemo naravno okolje s čim več drevesi in drugega zelenja, seveda pa so tu možnosti neomejene in se lahko popolnoma prilagodimo vajnim željam in okusu.

Predporočna fotografija je tako za par kot za fotografa odlična priložnost, da se bolje spoznamo. Od blizu in iz prve roke bosta spoznala naš način dela, mi pa bomo še pred poroko zelo dobro vedeli, kakšen način fotografiranja vama je blizu. Če vama poziranje ni pri srcu, bomo temu primerno prilagodili naše delo in poskrbeli, da nas na poročni dan skoraj ne bosta opazila.

Sledite nam na Instagramu

poročna fotografija justmarried grad strmol
poročna fotografija justmarried poročni prstani
poročna fotografija justmarried kempinski
poročna fotografija justmarried instagramjustmarried.si
poročna fotografija justmarried poroka s konji
poročna fotografija justmarried sončni zahod