Nepozabne poročne zgodbe

poročna fotografija justmarried palace hotel kempinski

Špela in Sebastijan


Slovenija je edina država z besedo LOVE v svojem imenu, zato čudovitih kotičkov, kjer se zaljubljeni pari odločajo za poroke, nikoli ne zmanjka. Eden izmed najlepših je zagotovo slovenska obala in Špela in Sebastijan sta se odločila, da se bosta poročila na terasi hotela Kempinski, iz katere se vidi slovensko modro morje.


Oglejte si zgodbo
poročna fotografija justmarried kodarinov mlin

Tajda in Jure


Če se želita poročiti v Kodarinovem mlinu, tako kot Tajda in Jure, bosta morala poroko začeti načrtovati skoraj dve leti pred izbranim datumom. Kodarinov mlin preprosto očara s svojo arhitekturo in umeščenostjo v naravo. V belih supergah sta bila očarljiva tudi Tajda in Jure.


Oglejte si zgodbo
poročna fotografija justmarried grad kamnik

Maša in Jan


Maša in Jan sta eden izmed parov, ki sta za civilni obred izbrala nekoliko nenavadno lokacijo. Usodni DA sta dahnila med ruševinami, kar je to poroko naredilo res posebno.


Oglejte si zgodbo

poročna fotografija justmarried polhograjski dolomiti

Neža in Klemen


Poroko v osrčju Polhograjskih dolomitov je zaznamovala sproščena mladost in razigranost. Ženin in nevesta sta se na najlepše trenutke pripravljala v krogu prijateljev in že zjutraj je bilo jasno, da na tej poroki ne bo dolgčasa. Pomagali so nam celo gasilci.


Oglejte si zgodbo
poročna fotografija justmarried zidanica opara

Petra in Anže


Dolenjska ponuja številne lepe kotičke za poroko. Petra in Anže sta za svojo poroko zares izbrala posebne lokacije. Cerkveni obred je potekal v najbolj znani romarski cerkvi na Dolenjskem na Zaplazu. Arhitektura romarskega središča omogoča igro senc in svetlobe, zato so že tam nastale posebne fotografije. Sončni zahod s pogledom na vinograde v zidanici Opara pa je tej poroki dodal kanček čarobnosti.


Oglejte si zgodbo
poročna fotografija justmarried botanični vrt maribor

Anita in Igor


Anita in Igor sta za lokacijo civilnega obreda izbrala Botanični vrt Univerze v Mariboru. Poleg tega, da so vrtnice in ostale rastline v botaničnem vrtu pričarale vzdušje polno ljubezni, je lokacija ponudila izjemne priložnosti tudi za iskrene in iskrive portrete para in njune hčerke. Čarobno.


Oglejte si zgodbo
poročna fotografija justmarried plezališče Kamnitnik

Neža in Anže


Prepričani smo, da mora poroka na vsakem koraku odsevati osebnosti in značaja ženina in neveste. Zato z velikim veseljem fotografiramo poroke, kjer pari iščejo drugačne poti od tradicionalnih. Tudi če to pomeni, da vrhunske fotografije nastanejo v plezalni opremi v plezališču v Kamnitniku v Škofji Loki.


Oglejte si zgodbo

Sledite nam na Instagramu

poročna fotografija justmarried grad strmol
poročna fotografija justmarried poročni prstani
poročna fotografija justmarried kempinski
poročna fotografija justmarried instagramjustmarried.si
poročna fotografija justmarried poroka s konji
poročna fotografija justmarried sončni zahod