Poročna vabila

“Poročna vabila poleg pomembnih informacij o poteku poročnega dne veliko povedo o vajinem okusu in slogu, zato poskrbita, da ga bodo resnično odsevali.”

Čestitava, zaroka je za vama. Kaj pa poročna vabila? O poroki morata seveda obvestiti še svoje domače, prijatelje in druge, ki bodo z vama delili čudoviti dan. Storita to z unikatno izdelanimi poročnimi vabili, ki bodo z modernim designom gostom sporočili, kdaj in kje bo vajin slavnostni trenutek.

Poročna vabila, zahvale, jedilne listi in druge tiskovine bodo izdelane po vajinih željah. Izberita si barvo ali motiv in skupaj z vajinimi željami bomo ustvarili nepozabne unikatne in poročne tiskovine. Narejena so iz kakovostnih trših papirjev, lesa, stekla in pleksi stekla, različnih mer in oblik.

Vsi materiali, ki jih uporabljamo za poročne tiskovine, so vrhunske kakovosti. Poročna vabila poleg pomembnih informacij o poteku poročnega dne veliko povedo o vajinem okusu in slogu, zato poskrbita, da ga bodo resnično odsevali.

Vsa poročna vabila je mogoče prilagoditi po vajinih željah, od barve vabila, traku, izgleda, velikosti … Imata prav posebne želje ali predloge? Z veseljem se lotevamo novih izzivov, zato nas čim prej kontaktirajte.

Leseno 01
Cena: 4,20 €/kos
Leseno 02
Cena: 4,20 €/kos
Leseno 03
Cena: 3,90 €/kos
Leseno 04
Cena: po dogovoru
Steklo 01
Cena: od 6,00 €/kos
Steklo 02
Cena: od 6,00 €/kos
Steklo 03
Cena: od 6,00 €/kos
Steklo 04
Cena: od 6,00 €/kos
Pleksi 01
Cena: od 5,50 €/kos
Pleksi 02
Cena: od 5,50 €/kos
Pleksi 03
Cena: od 5,50 €/kos
Pleksi 04
Cena: od 5,50 €/kos
Papirnato 01
Cena: 3,90 €/kos
Papirnato 02
Cena: 2,40 €/kos
Papirnato 03
Cena: po dogovoru
Papirnato 04
Cena: od 4,10 €/kos
Papirnato 05
Cena: 3,90 €/kos
Papirnato 06
Cena: 2,40 €/kos
Papirnato 07
Cena: po dogovoru
Papirnato 08
Cena: od 4,10 €/kos
Papirnato 09
Cena: 3,10 €/kos
Papirnato 10
Cena: 3,40 €/kos
Papirnato 11
Cena: 4,40 €/kos
Papirnato 12
Cena: po dogovoru
Papirnato 13
Cena: 3,50 €/kos
Papirnato 14
Cena: 3,40 €/kos
Papirnato 15
Cena: po dogovoru
Papirnato 16
Cena: 2,40 €/kos
Papirnato 17
Cena: po dogovoru
Papirnato 18
Cena: 3,10 €/kos
Zahvalnica 01
Cena: 42,50 €/kos
Zahvalnica 02
Cena: 2,50 €/kos

Kako nastanejo poročna vabila?


Prvi korak je vajina ideja oziroma želja glede vabil in drugih poročnih tiskovin. Sebi primerno vabilo lahko najdeta v naši galeriji, seveda pa internet ponuja neskončno morje idej in če bosta našla takšno, ki ga v naši ponudbi še ni, vama bomo z veseljem pomagali. Najlepša so unikatna vabila in skupaj lahko najdemo takšnega, ki bo odseval vajini osebnosti, hkrati pa gostom že namignil, kaj jih čaka na poročni dan.

V naslednjem koraku grafični oblikovalec, ki je del ekipe justmarried.si, oblikuje izgled in napise na vajinih poročnih vabilih, zahvalah in drugih tiskovinah. Ker ne uporabljamo templatov, je vsako vabilo unikatno in lahko v celoti sledi vajinim željam.

Poročna vabila je potem potrebno poslati v tiskarno. A še prej jih bosta prejela v pregled, saj nočemo, da bi zaradi tiskarskih škratov gostje prišli na napačno lokacijo, kajne? Za tiskanje poročnih vabil uporabljamo tiskarne, s katerimi sodelujemo že dlje časa in smo prepričani, da so njihovi izdelki vedno kakovostni.

Vse kar morata še storiti je, da vabila odneseta bodočim svatom in jim polepšata dan.

Izbira in oblikovanje poročnih vabil morata biti zabavna in ne stresna. Poskrbeli bomo, da bodo naše izkušnje, poznavanje grafičnega oblikovanja in sodobnih načinov tiska, skupaj z vajinimi idejami in željami, privedle do najlepših vabil, zahval, sedežnih redov in ostalih poročnih tiskovin.

poročna fotografija justmarried botanični vrt maribor

Sledite nam na Instagramu

poročna fotografija justmarried grad strmol
poročna fotografija justmarried poročni prstani
poročna fotografija justmarried kempinski
poročna fotografija justmarried instagramjustmarried.si
poročna fotografija justmarried poroka s konji
poročna fotografija justmarried sončni zahod