Fotoknjiga, Foto album

Kljub temu, da bosta vse poročne fotografije prejela v elektronski obliki (na DVD-ju), sta poročna fotoknjiga ali album tista, kjer bodo poročne fotografije šele zares zaživele. S fotoknjigo ali albumom bosta v dneh po poroki zagotovo obiskala osebe, s katerimi sta delila nepozabni dan in skupaj še jih boste še dolgo spominjali.

Fotoknjiga

Fotoknjiga predstavlja sodoben trend tiskanja poročnih fotografij z možnostjo različnih dimenzij. Platnice in notranjost fotoknjige je kaširana, kar zagotavlja največjo kakovost in dolgo življenjsko dobo. Zunanja platnica je lahko oblečena v pravo belo usnje ali knjigoveško platno. Da pa bodo nepozabni trenutki ostali skrbno shranjeni, pa poskrbita unikatno izdelani škatli iz lesa ali knjigoveškega platna.


Klasični foto album

V nasprotju s fotoknjigo je poročni album večna klasika, v katerega so poročne fotografije shranjevale že naše babice. Nudimo poročne albume različnih barv in dimenzij. Notranjost predstavljajo slike različnih velikosti in s pomočjo različnih postavitev na vsaki strani ustvarimo zgodbo, ki predstavlja zaokroženo celoto.